Политика | 21 Августа, 2023

Зеленський прокоментував можливість обміну територій на вступ до НАТО

Свежие новости: Зеленський прокоментував можливість обміну територій на вступ до НАТО

Президент України Володимир Зеленський виключив можливість "обміну будь-чого" на українські території. Таким чином він прокоментував ймовірність мирних переговорів з рф.

Віповідну заяву він зробив на спільній пресконференція з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте на авіабазі в Ейндговені.

За словами Зеленського, єдиним документом, на основі якого можуть відбуватися переговори про мир, є "формула миру". Він також виключив можливість "обміну будь-чого" на українські території.

- У нас є один документ, у нас є "формула миру", у нас є одне бажання – мир. Ми сформулювали, як ми його бачимо, готові до відкритої дискусії з колегами. Що більше, то краще для миру, щоб мир був на одному боці. На боці справедливого миру з повним відновленням територіальної цілісності України, - сказав Президент України.

Водночас він наголосив на необхідності відновлення справедливості і притягти Росію до відповідальності за скоєні нею злочини, зокрема, авіакатастрофу Боїнга MH-17, звірства в Бучі і знищення Маріуполя.

На пресконференції з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен Зеленського знову запитали щодо обміну територій взамін на вступ до НАТО. Голова держави відповів коротко:

– Ми готові обміняти Бєлгород на членство України в НАТО.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты