Политика | Николаев, 21 Августа, 2023

Шамрай запевнила, що до кінця 2023 року у пологових, які приєднали до двох багатопрофільних лікарень, покращиться ситуація з зарплатами

Свежие новости: Шамрай запевнила, що до кінця 2023 року у пологових, які приєднали до двох багатопрофільних лікарень, покращиться ситуація з зарплатами

Начальниця управління охорони здоров'я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай запевнила, що до кінця поточного року ситуація з заробітними платами у лікарів двох пологових будинків, які приєднали до багатопрофільних лікарень, вирівняється.

Про це вона заявила під фас брифінгу 18 серпня, відповідаючи на питання кореспондента "ПН".

Вона зазначила, що три пологових будинки для Миколаєва на сьогоднішній день - це забагато. До того ж їх потужності малі, бо всього на 20% вони була завантажені протягом першого півріччя цього року, у зв'язку з тим, що просто не було пацієнток.

— Сьогодні ми знаходимося в зоні бойових дій, тому Миколаїв може не приймати ніяких реорганізаційних моментів. Але щоб попередити ситуацію, яка є сьогодні у ЛШМД, ми вже 31 липня приєднали пологові до більш потужних лікарень. Вчора ми проговорили з Національною службою здоров'я маршрути, як буде відбуватися приєднання до кінця року, щоб ми не втратили всі випадки, які були в цьому році, і на наступний рік об'єднані заклади отримали всі кошти по двом сукупним закладам, - розповіла вона.

На уточнююче питання, чи покращиться ситуація з зарплатами до кінця року у зв'язку з приєднання до лікарень, вона відповіла стверджуюче.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости