Политика | 1 Сентября, 2023

Зеленський презентував новий освітній застосунок

Свежие новости: Зеленський презентував новий освітній застосунок

Президент України Володимир Зеленський представив новий освітній цифровий застосунок під назвою «Мрія».

Про це глава держави розповів під час зустрічі у форматі відеоконференції з учнями та педагогами з майже 40 навчальних закладів України та з-за кордону. За його словами, застосунок допомагатиме дитині, батькам та вчителям ефективніше орієнтуватися у навчальному процесі та за його межами. Він міститиме бібліотеку контенту про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади та гуртки.

«Застосунок рекомендуватиме те, що необхідно конкретній дитині, ґрунтуючись на її освітньому шляху, на її талантах, на тому, що можна окреслити як мрію вже зараз», - розповів Зеленський.

Зазначається, що цей застосунок буде доступний для користування учням, вчителям та батькам як в Україні, так і за кордоном.

«Ми починаємо цей проєкт зі школи. Пілотний проєкт плануємо реалізувати ближче до грудня, щоб кожна деталь працювала. Наступного року ми перекладемо "Мрію" на всю нашу шкільну систему. І тоді ж хочемо додати до "Мрії" дитячі садки та допомогу батькам, вихователям. Потім – інші рівні освіти», - сказав президент.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости