Политика | 1 Сентября, 2023

«Чи можна домовлятися з путіним? Ні, за жодних умов», - Президент Зеленський

Свежие новости: «Чи можна домовлятися з путіним? Ні, за жодних умов», - Президент Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що нещодавні події в росії яскраво продемонстрували, що російському президентові не можна довіряти, тому немає жодного сенсу про щось із ним домовлятися, і це мають усвідомити всі у світі.

Про це Глава держави заявив під час онлайн-участі в міжнародному економічному форумі Ambrosetti в Італії, повідомили в Офісі Президента України.

За словами Володимира Зеленського, є багато ознак того, що російський президент убиває незручних для себе діячів усередині своєї країни, даючи їм перед цим публічні й непублічні гарантії, і це свідчить про слабкість путіна.

- Це, до речі, дуже важливий момент. На це треба всім нашим партнерам звернути увагу. Чи можна домовлятися в принципі з путіним? Я думаю, що ні. За жодних умов. Тому що він не дотримує слова. І не питання, кому він дає це слово: своїм терористам чи якимось політичним лідерам усередині своєї держави чи ззовні. путіну не можна довіряти, і його слово нічого не варте, - наголосив Президент України.

Крім того, на його думку, президент рф не довіряє інституціям своєї держави, не діє відповідно до її законів і ще не впевнений у тому, що радикально налаштована частина російського суспільства підтримає його.

- Хіба є якась сила в тому, щоб ударити ракетою по літаку зі своїм конкурентом? А самому при цьому боятися вилетіти з території рф в будь-яку державу. Та й по своїй державі їздити виключно на броньованому потягу. Хоча це закономірність. Бо якщо один терорист вбиває іншого терориста в такій державі, то знайдеться третій. Коли ми дивимося на росію після всього цього, ми не бачимо нічого, окрім слабкості, - вважає Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости