Политика | 5 Сентября, 2023

Зеленський подав кандидатуру Умерова на міністра оборони

Свежие новости: Зеленський подав кандидатуру Умерова на міністра оборони

Президент Володимир Зеленський пропонує Верховній Раді призначити Рустема Умерова міністром оборони України, Меджліс кримськотатарського народу закликав народних депутатів підтримати цю кандидатуру. 

Про це повідомляється на сайті  Верховної Ради  України та у заяві Президії Меджлісу кримськотатарського народу, оприлюднену Рефатом Чубаровим 

5 вересня президент вніс до парламенту проект постанови про призначення Умерова на посаду міністра оборони (№10004). Перед цим Верховна Рада звільнила з цієї посади Олексія Резнікова, який подав заяву про відставку за рішенням Зеленського. 

Меджліс зазначив, що Рустем Умеров є одним із представників корінного кримськотатарського народу, він народився у місцях депортації кримськотатарського народу, проте виріс у рідному Криму, здобув вищу освіту та вступив у професійну діяльність в умовах незалежної Української держави.

"Усі етапи та успішні результати професійної та політичної діяльності Рустема Умерова, його людські якості та принципи, які їм поділяються, дозволяють нам висловити підтримку пропозиції президента України Володимира Зеленського та закликати народних депутатів України ухвалити рішення про призначення Рустема Умерова міністром оборони України", - сказано у повідомленні.

Заява президії Меджлісу кримськотатарського народу щодо кандидатури Рустема Умерова на посаду міністра оборони
 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты