Политика | Николаев, 1 Ноября, 2022

Зеленський говорив з єврокомісаром з питань енергетики про допомогу для Миколаєва

Свежие новости: Зеленський говорив з єврокомісаром з питань енергетики про допомогу для Миколаєва

Президент України Володимир Зеленський обговорив з єврокомісаром з питань енергетики Кадрі Сімсон можливість надати допомогу місту Миколаєву, який майже щодня потерпає від російської агресії.

Про це Володимир Зеленський повідомив у своєму вечірньому відеозверненні.

Президент України повідомив, що сьогодні відбувся візит у Київ єврокомісара з питань енергетики Кадрі Сімсон.

— Свого часу вона дуже допомогла нам у процесі приєднання України до загальноєвропейської енергомережі. Це те, що значно посилило Україну. І зараз ми почули від пані єврокомісара необхідні сигнали підтримки. Обговорили ініціативу створення такого формату, який, як військовий «Рамштайн», зможе працювати заради нашої спільної безпеки, але саме концентровано в енергетичній площині. Щось на кшталт «енергетичного Рамштайну» – кошти, технічна підтримка, трансформатори, генератори, енергоносії – це те, що життєво необхідно для нашого захисту. Обговорили допомогу конкретним містам та громадам. Таким як Миколаїв, Нікополь, Харків та інші, які зазнають постійного російського терору. Буквально щодня і щоночі. За підсумками візиту маємо багато домовленостей, - сказав Володимир Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты