Политика | Николаев, 7 Сентября, 2023

Зеленський анонсував відкриття в Миколаєві офісу посольства Данії в Україні

Свежие новости: Зеленський анонсував відкриття в Миколаєві офісу посольства Данії в Україні Зеленський анонсував відкриття в Миколаєві офісу посольства Данії в Україні

У Миколаєві 9 вересня відкриють офіс посольства Данії в Україні.

Про це в середу, 6 вересня, в ході прес-конференції за підсумками зустрічі з прем’єр-міністром Данії Метте Фредеріксен заявив президент Володимир Зеленський.

Глава держави подякував Копенгагену за надану поміч і військову підтримку. Особливо Володимир Зеленський виокремив роль Данії у відновленні Миколаївської області.

— І дуже важлива тематика: відбудова. Я вдячний Данії за реальну дієву увагу до нашої Миколаївської області, передусім міста Миколаїв за реалізовані проекти. 9 вересня саме у Миколаєві буде відкрито офіс посольства Данії в Україні. Це надзвичайно важливий приклад, реальний взірець того, як солідарність здатна працювати заради відновлення життя, захисту людей. Я дякую Метте (прем’єр країни Метте Фредеріксен, — прим. ) і усім жителям Данії за це лідерство, — заявив Володимир Зеленський

Як відомо, наприкінці серпня минулого року міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич і міністр у справах міжнародного розвитку Данії Флеммінг Мьоллер Мортенсен підписали меморандум про співпрацю. Меморандум передбачає спільну роботу над формуванням проєктів реконструкції та залученням інвесторів із різних країн до відновлення Миколаєва.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты