Спорт | Вознесенск, 28 Февраля, 2020

Збірна Вознесенська з традиційного карате повернулася з Черкащини, де проходив Чемпіонат України

Свежие новости: Збірна Вознесенська з традиційного карате повернулася з Черкащини, де проходив Чемпіонат України

В неділю, 23 лютого цього 2020 року, команда м. Вознесенськ з традиційного карате вчергове прийняла участь у Відкритому Чемпіонаті м. Сміла з традиційного карате. Цей захід вже не перше десятиріччя проходить під гаслом: «О спорт! Ти – Мир!».

Смілянський міській чемпіонат відкриває новий рік для змагань з традицій-ному карате-до в Україні. З нього розпочинається відбір та підготовка до Чемпіонату країни. Цього разу в ньому взяли участь сім команд з трьох регіонів нашої держави. Це каратисти з Черкаської, Миколаївської та Одеської областей.

На цьому Чемпіонаті команда Вознесенська фактично була збірною Микола-ївської області, бо разом з членами вознесенського Клубу традиційного ка-рате «Дай-Цзі» в змаганнях прийняли участь спортсмени Клубу традиційно-го карате міста Южноукраїнськ.

До складу команди нашого міста увійшли 19 спортсменів: Клуб традиційно-го карате «Дай-Цзі» Вознесенськ: Євтушенко Максим, Євтушенко Олександра, Кочуг Катерина, Кочуг Вікторія, Кубицька Юлія, Возна Анна, Верлатий Нікіта, Забродський Нікіта, Музиченко Софія, Качинська Дар’я, Криворучко Артем, Кривушкін Даниїл, Євчук Дар’я, Нодянош Марк, Головко Владислав, Жуков Нікіта, Леоненко Станіслав; Клуб традиційного карате Южноукраїнськ: Маршевська Анжеліка, Маршевський Ігнат. Тренер команди Фадєєв Віктор.

Всі роки Чемпіонати м. Сміла проводяться за підтримки Смілянської міської ради та регіонального відділення «Української Спілки Ветеранів Афганіста-ну». Організація турніру та суддівство були на високому рівні, а учасники намагалися продемонструвати всі свої здібності та навички.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Наша команда теж не пасла задніх. Ми завоювали багато медалей.

Чемпіоном м. Сміла став Маршевський Ігнат (ката інд. 8-9 р.).

Призерами в своїх категоріях стали: Кочуг Катерина (3 нагороди), Кочуг Вікторія, Маршевська Анжеліка, Євтушенко Максим (3 нагороди), Кубицька Юлія, Криворучко Артем, Нодянош Марк, Жуков Нікіта, Верлатий Нікіта.

Час по-за змаганнями був не менш насиченим, ніж самі змагання. У всіх був гарний настрій і звичайно багато шуму.

Саме відрядження для нашої команди скалося добре, і запам’ятається всіма надовго. Сподіваймося, що вознесенські каратисти і надалі будуть вдало виступати на різних змаганнях.

(фотозвіт зі змагань невдовзі буде викладено за посиланням: http://karate-do.mk.ua)

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости