Спорт | 27 Марта, 2023

Збірна України з футболу програла збірній Англії у відборі на Чемпіонат Європи 2024 року

Свежие новости: Збірна України з футболу програла збірній Англії у відборі на Чемпіонат Європи 2024 року

Збірна України з футболу програла збірній Англії з рахунком 2:0. Це був перший матч української команди у відборі на Чемпіонат Європи 2024 року.

На 37 хвилині матчу Гаррі Кейн забив перший гол. За три хвилини Сака відправив мʼяч у дальній кут воріт. Решта першого тайму була без голів.

У другому таймі Соболь змінив Миколенка, Циганков — Мудрика, а Буяльський — Караваєва. На 74 хвилині Довбик замінив на полі Яремчука, а на 90-й Коноплянка замінив Степаненка, арбітр додав до основного часу 3 хвилини.

Однак ані ця заміна, ані додатковий час не допомогли збірній Україні забити. Голів у збірній Англії у другому таймі теж не було. Матч завершився з рахунком 2:0.

Англія вийшла на перше місце у турнірній таблиці. Другою йде Північна Македонія. Саме проти неї у гостях Україна гратиме наступний матч кваліфікації Євро-2024 — це станеться 16 червня.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты