Криминал | Николаев, 3 Марта, 2018

Завдяки своєчасному повідомленню від небайдужих громадян патрульні зупинили нетверезого водія маршрутки

Свежие новости: Завдяки своєчасному повідомленню від небайдужих громадян патрульні зупинили нетверезого водія маршрутки Завдяки своєчасному повідомленню від небайдужих громадян патрульні зупинили нетверезого водія маршрутки

«По проспекту Центральному в бік мікрорайону Намив рухається маршрутний автобус Mercedes, водій якого, зі слів пасажирів, знаходиться в стані алкогольного сп’яніння та поводить себе неадекватно,» - такий виклик, вчора о 15 годині 40 хвилин, отримав наряд патрульної поліції від чергового 102 та негайно вирушив на пошуки маршрутки.

Біля центрального стадіону патрульні помітили автомобіль та за допомогою спец сигналів наказали водієві зупинитись. На що водій маршрутки продовжував рух, зухвало ігноруючи вимогу про зупинку. Перед світлофором по вулиці Генерала Карпенка біля будинку №22А правопорушник зменшив швидкість і інспекторам вдалось зупинити його шляхом блокування. 53-річний водій, у якого в салоні автобусу знаходились пасажири, перебував в неадекватному стані та з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Згідно показам алкотестера «Драгер» підозри не були хибними, результат огляду становив 2,07 проміле.

Патрульні склали на горе-водія адмінматеріали за ч.1ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння», ч.9 ст.133-1 КУпАП «Перевезення пасажирів чи вантажів водієм, який не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів, або перевезення без проведення передрейсового контролю технічного стану транспортних засобів» та ст.122-1 КУпАП «Невиконання водіями вимог поліцейського про зупинку транспортного засобу». Далі приймати рішення по справі буде суд.

Патрульна поліція Миколаївщини дякує небайдужім громадянам за їх свідомість! Тільки спільними зусиллями ми здатні прибрати з доріг нетверезих водіїв, які по суті є потенційними вбивцями.

Повідомляє прес-центр Патрульної поліції Миколаївської області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты