Политика | 31 Января, 2023

Затримано ще одного обвинуваченого у справі про загибель 15 вірменських військовослужбовців під час пожежі в селі Азат

Свежие новости: Затримано ще одного обвинуваченого у справі про загибель 15 вірменських військовослужбовців під час пожежі в селі Азат

Генпрокуратура Вірменії повідомляє про затримання обвинуваченого у справі про загибель 15 вірменських військовослужбовців під час пожежі у селі Азат – начальника комунального забезпечення N-ської військової частини, начальника служби пожежної безпеки та рятувальних робіт, майора М.С.

Кримінальне переслідування щодо нього було порушено рішенням прокурора 30 січня 2023 року.

Раніше було заарештовано начальника тилу - заступника начальника командира з тилу та експлуатації комунального господарства N-ської військової частини Г.А.

Їм обом - Г.А. та М.С., інкримінується "військова посадова недбалість, що призвела з необережності до загибелі людини" (ч.3-й ст. 550 КК РА).

За даними слідства, 19 січня 2023 р. після опівночі офіцер інженерної служби N-ї військової частини МО РА, порушуючи встановлений порядок, використав бензин для розпалювання пічки в житловому приміщенні для військовослужбовців, внаслідок чого виникла пожежа.

Через відсутність належних заходів протипожежного захисту військовослужбовці, які знаходилися всередині, не тільки не змогли загасити вогонь, а й за відсутності запасного виходу, зламати залізні грати на вікнах. В результаті відпочиваючі у приміщенні 15 терміновиків загинули, а офіцер та четверо терміновиків отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Розслідування продовжується.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты