Криминал | 11 Июня, 2017

Затриманий екс-голова податківців Харківщини оголосив голодування

Свежие новости: Затриманий екс-голова податківців Харківщини оголосив голодування

Екс-глава Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслав Денисюк, який наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання у Києві, оголосив безстрокове голодування. Повідомлення про це з’явилося на його сторінці у Facebook. 

У повідомленні він зазначив, що протягом ночі над ним «цинічно знущалися»  підопічні Матіоса.  

«В Умовах найжорстокішого пресингу, коли я позбавлений будь-якої іншої можливості боротися за права людини, мені залишається єдиний спосіб привернути увагу до умов утримання тут. Я оголошую безстрокове голодування», — сказано у повідомленні.

Також адвокат Денисюка Сергій Вілков пояснив, що стан його підопічного дуже важкий. Про це йдеться у відео каналу NewsOne.
«Вчора, коли його помістили у стаціонар, він перебував у спеціально обладнаному блоці у лікарні швидкої допомоги. Близько опівночі туди приїхали четверо військових прокурорів, без будь-яких перешкод увійшли в це приміщення (як пояснював Денисюк) і сказали :. «Вставайте, ми повеземо вас в ІТТ», на що він відповів, що погано себе почуває і попросив вивезти його на спеціальному візку. Вони вирвали у нього катетер, який був в руці, взяли за руки і ноги і понесли в машину. кинули в машину, привезли в ІТТ. Там його не прийняли, бо не було в виписних документів, і вони знову завезли його в лікарню швидкої і знаходилися там», — сказав адвокат.

Зазначимо, у травні в 15-ти областях України відбулася антикорупційна операція, в результаті  було 23 затриманих податківці. Їх гелікоптерами доставили до Києва. Головний військовий прокурор Анатолій Матіос назвав затриманого Станіслава Денисюка «смотрящим» за бізнесом  олігарха-втікача Сергія Курченка.

 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости