Политика | Южноукраинск, 2 Марта, 2020

Засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Свежие новости: Засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

02.03.2020 у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося позачергове засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради з питань епідемічної ситуації захворюваності на грип серед населення міста Южноукраїнська та заходів, спрямованих на зниження ризиків під час епідеміологічного сезону з грипу у лютому-березні 2020 року.

За інформацією Южноукраїнського міськрайонного відділу лабораторних досліджень, на 9-му тижні 2020 року (з 02.03.2020) у місті Южноукраїнську перевищені рівні контрольного розрахункового епідемічного порогу на 43,4% (за 8-й тиждень - на 10,0%). Було зареєтровано зростання захворюваності серед дитячого населення в 1,8 рази, в т.ч серед школярів в 2,5 рази.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

За рекомендацією спеціалістів територіальних підрозділів Держпродспожислужби та МОЗУ Комісією прийнято рішення:

- призупинити навчальний та виховний процес в загальноосвітніх навчальних закладах, міжшкільному навчально-виробничому комбінаті з 03.03.2020 до 10.03.2020 включно;

- рекомендувати розпорядникам та власникам культурно-розважальних закладів запровадити обмеження щодо проведення масових культурно-розважальних та інших заходів, пов’язаних з великою скупченістю людей.

Наступне засідання Комісії з питань продовження/завершення карантинних заходів та можливого поновлення навчально-виховного процесу у навчальних закладах призначене на 14-00 год. 10.03.2020.

Джерело: Влада пропонує - Южноукраїнськ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты