Криминал | Николаев, 1 Февраля, 2024

Замкомандира військової частини на Миколаївщині роздав безпідставно премій на мільйон

Свежие новости: Замкомандира військової частини на Миколаївщині роздав безпідставно премій на мільйон

У Миколаєві розслідують справу про недбале ставлення до військової служби, фігурантом якого є начальник штабу – перший заступник командира військової частини.

Про це повідомляє спеціалізована прокуратура у сфері оборони південного регіону.

За даними слідства, майор, неналежно виконуючи свої службові обов'язки, допустив безпідставне нарахування премій та додаткової винагороди за березень-липень 2022 року деяким військовослужбовцям військової частини, які не мали на них права.

Військовослужбовці, притягнуті до дисциплінарної відповідальності і на яких було накладено дисциплінарне стягнення «догана», отримали виплати нарівні з тими, хто постійно сумлінно виконував свої службові обов'язки.

Внаслідок недбалого ставлення до військової служби державі було завдано збитків на загальну суму понад 960 тис. гривень.

Готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Першого слідчого відділу (з дислокацією у м. Миколаєві) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты