Политика | 13 Ноября, 2023

Захід злякався збільшення активності українських спецслужб, - The Times

Свежие новости: Захід злякався збільшення активності українських спецслужб, - The Times

Між Україною та західними партнерами виникає все більше напруженості через українську стратегію - бомбардування та вбивства не лише військових, а й політичних цілей РФ.

На Заході бояться, що це додасть аргументів Путіну про необхідність продовжувати війну.

Москва, схоже, й досі вірить, що українці роблять те, що диктує Захід. Тому українські атаки Кремль може сприймати як опосередковані напади з боку Заходу, що несе ризик удару у відповідь безпосередньо по Заходу, йдеться в статті.

Західних чиновників дещо дратує, що Київ не до кінця розкриває свої цілі та плани і часом ігнорує занепокоєння партнерів. Особливо це стосується угод СБУ та ГУР щодо ліквідації впливових росіян та ударів по РФ.

Анонімний офіцер української розвідки зазначив, що з української точки зору ситуація інакша. Західні спецслужби теж "ліквідують своїх ворогів на іншому кінці світу безпілотниками", тож їм не варто засуджувати українські методи.

У Києві впевнені, що ці нарікання Заходу зрештою не позначаться на фактичній співпраці з Україною.

"Небажання України розкривати всі плани є цілком виправданою та нормальною справою за таких обставин. Зараз західні розвідки отримують від українців багато важливої ​​інформації щодо Росії, яку вони не могли б отримати інакше, у тому числі й у разі, якби відносини з Україною були гіршими. ", - розповів офіцер у коментарі виданню.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости