Общество | Новый Буг, 12 Сентября, 2019

За втручання прокуратури підприємець сплатив до бюджету Нового Бугу 150 тис.грн

Свежие новости: За втручання прокуратури підприємець сплатив до бюджету Нового Бугу 150 тис.грн

У червні поточного року Новобузьким районним судом задоволено позовну заяву заступника керівника Баштанської місцевої прокуратури про стягнення з підприємця збитків у формі упущеної вигоди.

Установлено, що у 2015 році місцевий підприємець здійснив реконструкцію нежитлової будівлі у м. Новий Буг — складських та побутових приміщень.

Однак, перед введенням в експлуатацію об’єкта нерухомості, підприємець не уклав з органом місцевого самоврядування договір про пайову участь у розвитку інфраструктури і не сплатив до місцевого бюджету пайовий внесок, чим порушив вимоги містобудівного законодавства.   Внаслідок таких дій бюджет територіальної громади міста не дотримав кошти у сумі 150 тис грн.

З метою виконання рішення суду місцевою прокуратурою скеровано до Новобузького районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в області виконавчий лист про стягнення з підприємця вказаної суми, яка на даний час стягнута в повному обсязі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты