Криминал | Первомайск, 2 Января, 2023

За ухилення від призову судитимуть двох мешканців Кривоозерської територіальної громади

Свежие новости: За ухилення від призову судитимуть двох мешканців Кривоозерської територіальної громади За ухилення від призову судитимуть двох мешканців Кривоозерської територіальної громади

Кривоозерським відділом Первомайської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох мешканців Кривоозерської територіальної громади Первомайського району за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Про це повідомили в Первомайській окружній прокуратурі Миколаївської області.

За даними слідства, обвинувачені, будучи військовозобов’язаними, за місцем проживання через уповноважених осіб отримали повістку на відправку до військової частини. Однак, розуміючи протиправність своїх дій, чоловіки відмовилися бути призваними по мобілізації, ухилившись таким чином від проходження військової служби.

Згідно з санкцією статті, за вказане кримінальне правопорушення чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости