Политика | Николаев, 28 Декабря, 2018

За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича у Заводському районі провели перевірку пунктів по здачі металу

Свежие новости: За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича у Заводському районі провели перевірку пунктів по здачі металу

27 грудня на виконання доручення міського голови, наданого на апаратній нараді 26.12.2018, щодо перевірки приймальних пунктів, діяльність яких пов’язана з металобрухтом, на території м. Миколаєва, працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району спільно зі співробітниками Заводського ВП ГУ НП України в Миколаївській області провели відповідний рейд по Заводському району.

У ході рейду в одному з пунктів прийому металобрухту  виявлені каналізаційні люки. Працівниками адміністрації Заводського району викликано групу оперативного реагування. 

За результатами групою оперативного реагування Заводського ВП ГУ НП України в Миколаївській області складено відповідні матеріали для проведення подальших слідчих дій.

Адміністрація Заводського району попереджує підприємців, діяльність яких пов’язана з прийомом металобрухту, про кримінальну відповідальність за прийом крадених металевих люків.

У разі виявлення вищезазначених правопорушень, просимо негайно викликати патрульну поліцію по телефону «102».

Робота в даному напрямку триває.

Адміністрація Заводського району

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты