Политика | Николаев, 23 Августа, 2023

З Норвегії до Миколаєва доставили реанімобіль для евакуації поранених

Свежие новости: З Норвегії до Миколаєва доставили реанімобіль для евакуації поранених

Норвегія передала Миколаєву реанімобіль марки Mercedes для потреб Збройних Сил України.

Про це йдеться у сюжеті «Суспільного».

Цей автомобіль для потреб Збройних сил України передали з Норвегії фондом «Ambulanse — og Nødhjelpsdonasjon Lindesnes», говорить його представник та пастор церкви «Добра Новина» Володимир Кузьмич.

Автівка 2018 року, оснащена всім необхідним для надання невідкладної медичної допомоги пораненим військовим.

— У Норвегії використовувався на дальніх рейсах, по місцю він не їздив. Проїхав 600 тисяч кілометрів. Він переданий владою на нашу організацію. Але для того, щоб перевезти його, обслужити — це пожертви простих людей. Це вже сьомий автомобіль, який наш благодійний фонд передає Україні, — говорить представник благодійного фонду Володимир Кузьмич.

 

Після передачі автомобіль необхідно доукомплектувати, поставити на облік та присвоїти номери. Його зможуть використовувати вже через 2-3 тижні.

— Усе необхідне для доукомплектації у нас є. Ми швидко його доукомплектуємо. Тут будуть стояти балони з киснем. Можна розмістити три балони для кисневої підтримки перевезених поранених та тяжкохворих. Тут є дефібрилятор у наявності, — розказує лікар-анестезіолог Руслан Рузяк.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости