Общество | Николаев, 14 Мая, 2018

З 14 травня діє обмеження руху для великовагових транспортних засобів

Свежие новости: З 14 травня діє обмеження руху для великовагових транспортних засобів З 14 травня діє обмеження руху для великовагових транспортних засобів

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області інформує водіїв про заборону руху великовагових транспортних засобів загальною фактичною масою понад 24 тонни і фактичними навантаженнями на будь-яку вісь більше ніж 7 тон автомобільними дорогами загального користування державного значення Миколаївщини при температурі повітря 28° С та більше у період часу з 08:00 до 23:00 починаючи з 14.05.2018р.

Заборона руху для великоваговагових транспортних засобів це вимушений захід спрямований на збереження дорожнього покриття автомобільних доріг області у період спекотної погоди.

Звертаємо увагу водіїв – місця для відстою транспорту позначені відповідними дорожніми знаками. Також для попередження про заборону руху уздовж автомобільних доріг розміщені інформаційні панно.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости