Общество | Южноукраинск, 18 Мая, 2020

З 10 травня серед працівників ЮУАЕС не зафіксовано нових випадків COVID-19

Свежие новости: З 10 травня серед працівників ЮУАЕС не зафіксовано нових випадків COVID-19

Станом на 17:00 18 травня зареєстровано 19 випадків COVID-19 у працівників ВП ЮУАЕС. З них 3 вже одужали, 16 продовжують хворіти. Таку інформацію надає штаб з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

Амбулаторно лікуються 8 осіб, з них п’ятеро хворіють безсимптомно. При цьому щодо 4 вже отримано результати першого негативного аналізу методом ПЛР, 18 травня відібрано проби для повторного аналізу методом ПЛР.

У інфекційному відділенні м. Южноукраїнськ перебувають 7 працівників підприємства. В усіх стан задовільний Відібрано матеріал для проведення аналізу методом ПЛР.

В Миколаївській обласній інфекційній лікарні перебуває один працівник ЮУАЕС (стан стабільний з позитивною динамікою).

У ВП ЮУАЕС обстежено методом ПРЛ 121 контактну особу.

На самоізоляції перебувають 13 працівників, які є контактними особами хворих. Після завершення строку ізоляції до роботи допущено 108 осіб

На підприємстві посилено всі протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

З кінця березня персонал ВП ЮУАЕС зобов’язаний дотримуватись маскового режиму, щоденно вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ – залишатися вдома. Частину працівників переведено на дистанційну форму роботи, особливо тих, хто проживає за межами м.Южноукраїнськ та смт Костянтинівка.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости