Политика | Первомайск, 30 Марта, 2024

Ювенальні поліцейські навчали первомайських дошкільнят правил поведінки на дорозі

Свежие новости: Ювенальні поліцейські навчали первомайських дошкільнят правил поведінки на дорозі

Зустріч із маленькими пішоходами – вихованцями закладу дошкільного освіти «Ластівка» провели інспектори ювенальної превенції Первомайського райвідділу поліції Олександр Шевченко та Аліна Бєлохвост.

У першу чергу, ювенали пояснили дітям, як правильно перетинати дорогу на пішохідному переході, обладнаному світлофором чи без нього. Крім цього, продемонстрували найпоширеніші дорожні знаки та розповіли їх значення. Разом із дітьми розіграли ситуації, які можуть виникнути на дорозі.

- Дошкільнята навіть у своєму юному віці виявились досить обізнаними у значеннях кольорів світлофора. Діти знають, на який сигнал треба рушати, а на який стояти. Вони упевнено розповідали, де дозволено кататись на самокаті чи безпедальному велосипеді або грати у м’яча,- зазначив ювенальний поліцейський Олександр Шевченко.

Правоохоронці звертаються й до дорослих, аби ті були прикладом для дітей у поведінці на дорозі в якості як пішохода, так і водія. Слід навчати дитину, що саме від її поведінки залежить її життя та життя інших учасників дорожнього руху. Необхідно неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, а найголовніше – берегти своє життя та життя дітей. Адже безпека дітей – турбота дорослих.

безпека - понад усе: ювенальні поліцейські навчали первомайських дошкільнят правил поведінки на дорозі

безпека - понад усе: ювенальні поліцейські навчали первомайських дошкільнят правил поведінки на дорозі

Читайте також: Telegramm-канал "Мультличности" про скандальну вознесенську суддю Марину Ротар

Провалився договорняк скандальної вознесенської судді Ротар і афериста-схемщика Шевчука

Судовий скандал: виявлення конопель у будинку Вознесенської судді Марини Ротар

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости