Политика | 17 Февраля, 2022

Юлія Тимошенко: Закон, від якого постраждали ФОПи, – підробка!

Свежие новости: Юлія Тимошенко: Закон, від якого постраждали ФОПи, – підробка!

Команда «Батьківщини» провела глибоке дослідження ситуації щодо знищення малого підприємництва в Україні. Виявилося, що ухвалений «слугами народу» законопроєкт №2524 всупереч рішенню парламенту залишив правку, яка стала фатальною для ФОПів.

Про деталі проведеного розслідування Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла під час брифінгу у парламенті.

«Ми дослідили, як взагалі трапилося, що в той час, коли всі країни світу, особливо під час локдаунів, енергетичної кризи, знімають для малих підприємців податки, дають можливості працювати, в Україні ведеться терор проти малого бізнесу. І ми виявили декілька дуже серйозних речей», – зауважила Юлія Тимошенко.

Передусім, за її словами, з ініціативи команди «Батьківщини» була проведена офіційна державна експертиза, яка виявила, що закон про ФОПів був сфальшований.

Источник

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости