Политика | Южноукраинск, 16 Января, 2021

Южноукраїнського міського голову нагороджено міжнародним орденом

Свежие новости: Южноукраїнського міського голову нагороджено міжнародним орденом Южноукраїнського міського голову нагороджено міжнародним орденом

14 січня від імені Козацького народу та згідно з рішенням Наукової ради і спеціалізованого комітету з нагород та відзнак Міжнародної Академії Козацтва, за вагому допомогу Українській Православній Церкві, а також за вагомий внесок в справу відродження та утвердження культури, духовності і християнської моралі Українського народу та з нагоди Православного Свята Різдво Христове і відзначення Престольного Свята храму Христа Спасителя міста Южноукраїнська Міжнародним Орденом «ГЕОРГІЙ ПЕРМОЖЕЦЬ» нагороджено Южноукраїнського міського голову Валерія Онуфрієнка.

Орден міському голові вручив Голова спеціалізованого комітету з нагород та відзнак Міжнародної Академії Козацтва – генерал Травкін Олег Васильович за поданням Православної громади та особисто Настоятеля храму Христа Спасителя міста Южноукраїнська о. Михаїла.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты