Спорт | Южноукраинск, 3 Февраля, 2020

Южноукраїнські тенісисти повернулися з недільного турніру з пермогою

Свежие новости: Южноукраїнські тенісисти повернулися з недільного турніру з пермогою

2 лютого у місті Вознесенську відбувся Відкритий недільний турнір з настільного тенісу. Участь у змаганнях прийняли учні відділення настільного тенісу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа».

В результаті проведених зустрічей у віковій категорії 2009 рік народження та молодші Доценко Максим проявив себе по максимуму і виборов І місце, у віковій категорії 2007 - 2008 роки народження Абакумов Данило здобув ІІ місце, у Шестірніна Юрія ІІІ місце.

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку настільного тенісу в області, підвищенню спортивної майстерності юних тенісистів, виявленню кращих учнів на відділені.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Спорт – це завжди добре! А дитячий спорт – це прекрасно. Тому  бажаємо тренеру - викладачу з настільного тенісу Кордолєвському Кирилу Валерійовичу та його  вихованцям  тільки  перемог в майбутньому у даному виді спорту.


Шестирнин Юрий

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты