Общество | Южноукраинск, 15 Ноября, 2019

Южноукраїнськ з робочим візитом відвідала директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА

Свежие новости: Южноукраїнськ з робочим візитом відвідала директор департаменту соціального захисту населення Миколаївської ОДА

14 листопада з робочим візитом місто Южноукраїнськ відвідала директорка департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації Оксана Єльчієва. Супроводжував Оксану Русланівну заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Пелюх.

З метою ознайомлення з роботою комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» директор закладу Антоніна Мартинко презентувала відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг, відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та   відділення адресної натуральної та грошової допомоги, в т.ч.  ознайомила з роботою  перукарів, швачки, взуттєвика та університету третього віку. Під час зустрічі розповіла директору департаменту про досягнення, проблемні питання та плани на майбутнє.

Оксана Русланівна відмітила позитивну роботу комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» та побажала і в подальшому втілювати усе заплановане у життя.

Джерело: yu.mk.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости