Спорт | Южноукраинск, 4 Июля, 2017

Южноукраїнськ. Відбулося перше щорічне оцінювання фізичної підготовки населення

Свежие новости: Южноукраїнськ. Відбулося перше щорічне оцінювання фізичної підготовки населення

29 та 30 червня, в місті Южноукраїнську відбулося перше щорічне оцінювання фізичної підготовки населення віком від 21 до 70 років, в якому взяли участь 13 працівників органів місцевого самоврядування, які пройшли медичне обстеження та допущені лікарем до вищевказаних тестувань.

Тестування проводилося на швидкість, силу ніг і витривалість (на території стадіону Южноукраїнського машинобудівного ліцею) та на результати сили рук, сили м’язів тулуба, спритність та гнучкість, (на базі відділення дзюдо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа»).

Оцінювання проводилося згідно тестів і нормативів, затверджених наказом міністерства молоді та спорту України від 15.12.2016 № 4665 «Про затвердження тестів і нормативів для проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України.

Висловлюємо подяку усім працівникам, які взяли участь у першому щорічному тестуванні!  Бажаємо вам фізичного здоров’я та сили духу!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости