Общество | Южноукраинск, 23 Августа, 2017

Южноукраїнськ. Натуральна допомога у вигляді гарячих обідів

Свежие новости: Южноукраїнськ. Натуральна допомога у вигляді гарячих обідів

Життя непередбачуване і ніхто не знає, що може статися завтра. У складній життєвій ситуації для кожного важлива підтримка і допомога. З метою підтримки осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах розроблена та прийнята міська комплексна Програма «Турбота» на 2013-2017 роки та затверджено порядок забезпечення адресною допомогою в натуральному вигляді. Порядок надання натуральної допомоги затверджено рішенням виконавчого комітету від 31.10.2016 № 263. Натуральна допомога надається у вигляді гарячих обідів.

Гарячим харчуванням забезпечуються за зверненням особи, які перебувають в складних життєвих обставинах та особи без постійного місця проживання і роду занять, які залишились без коштів на існування, але не більше 6 місяців на рік.

Для отримання гарячих обідів необхідні наступні документи:

  • заява громадянина до департаменту  соціальних питань та охорони здоров’я;
  • акт обстеження матеріально-побутових умов проживання громадянина.

Якщо Ви володієте інформацією про осіб, які потребують гарячого

харчування (незахищених категорій) прохання повідомити Комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська». Не залишайтеся байдужими до людських проблем. За додатковою інформацією звертайтеся за адресою:   б-р. Цвіточний, 4 , тел.5-55-37.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости