Общество | Южноукраинск, 18 Августа, 2017

Южноукраїнськ. Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил з техніки безпеки для людей похилого віку

Свежие новости: Южноукраїнськ. Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил з техніки безпеки для людей похилого віку

Статистика свідчить, що однією з основних причин виникнення пожеж в побуті є неуважність людини: залишені під напругою праски або інші побутові електроприлади, кинуті недопалки, порушення техніки пожежної безпеки, використання вогню будь-якого типу, чищення предметів побуту вибухонебезпечними речовинами в погано провітрюваних приміщеннях, а також переливання легкозаймистих рідин по сусідству з джерелом вогню. До пожежі можуть привести дефекти електричних установок; недбале і невміле використання електроприладів; використання саморобних електрообігрівачів, самозаймання телевізора, перевантаження електромережі (включення багатьох приладів в одну розетку), невміло (неправильно) виконана електропроводка, використання саморобних запобіжників.

Як свідчить статистика, третина загиблих на пожежах людей – діти та люди похилого віку. Потрапивши в біду, вони не завжди можуть допомогти собі самі і стають жертвами. Тут можна сказати тільки одне: бережіть дітей та людей похилого віку! Піклуйтеся про них, прагніть зробити їх побут максимально безпечним.

Спеціалістами комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил з техніки безпеки. Так на протязі цього тижня інформацію надано 130 особам, це підопічні відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг та громадяни, які знаходяться на надомному обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома. Пенсіонери та особи з обмеженими можливостями отримали відповідні пам’ятки щодо безпеки життєдіяльності та дій при винекнені пожежі.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости