Общество | Вознесенск, 18 Августа, 2017

Місто Вознесенськ сумує з приводу загибелі Олександра Бойка

Свежие новости: Місто Вознесенськ сумує з приводу загибелі Олександра Бойка

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради із сумом сповіщає громаду, що в зоні антитерористичної операції на Луганщині при виконанні службових обов’язків загинув Бойко Олександр Олександрович, 02.12.1981 року народження, командир розвідки 50-го полку Нацгвардії, уродженець міста Вознесенська, професійний військовий, випускник Одеського інституту сухопутних військ. Його батьки і досі живуть в нашому місті.

На початку літа група розвідки потрапила у засідку, командир отримав поранення. З поля бою боєць не повернувся - він зник безвісти. Рідні довго не вірили в те, що військового більше немає в живих. Офіцера майже три місяці шукали в зоні АТО, але пошуки були безуспішними. У суботу, 12 серпня, стало відомо, що тіло підполковника знайшли, він загинув 03 червня.

Прощання з Олександром Бойко відбудеться в м. Хмельницькому, на майдані, попередньо 19 серпня.   

Міський голова, депутати міської ради, члени виконавчого комітету від усієї територіальної громади висловлюють щирі слова співчуття батькам Олександра Бойка, його родичам та друзям. Пам’ять про героїчне життя і смерть захисника нашої держави навіки буде записана в історію боротьби за незалежність України.

Герої не вмирають!


Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости