Общество | Южноукраинск, 12 Сентября, 2017

Южноукраїнськ. До відома суб’єктів господарювання

Свежие новости: Южноукраїнськ. До відома суб’єктів господарювання

Арбузинське міжрайонне управління Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області звертає увагу суб’єктів господарювання на необхідність здійснення державної реєстрації потужностей з виробництва та/або обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу.

Згідно інформації розміщеної на офіційному сайті Держпродспоживслужби (//consumer.gov.ua) 5 вересня 2017 року за участі представника Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області в Івано-Франківському окружному адміністративному суді відбулося судове засідання у справі про застосування адміністративно-господарської санкції у вигляді штрафу розміром 25600 грн. до суб’єкта господарської діяльності фізичної особи-підприємця за порушення вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» - нездійснення державної реєстрації потужності з виробництва та/або обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу.

Відповідальність за порушення вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачена п. 2 ч. 1 ст. 64 зазначеного вище Закону.

За результатами розгляду зазначеної справи в судову засіданні було оголошено вступну та резолютивну частину постанови, згідно з якою позов Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області задоволено повністю та накладено штраф на суб’єкта господарської діяльності фізичну особу-підприємця у розмірі 25600 грн.

Довідки за телефонами 2-79-71, (068) 2389062, e-mail: [email protected], головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Арбузинського міжрайонного управління Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області - Паталашенко Тетяна Вікторівна.

 

Источник: yu.mk

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости