Общество | Южноукраинск, 6 Июля, 2017

Южноукраїнськ. Депутати відвідали відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг та відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів

Свежие новости: Южноукраїнськ. Депутати відвідали відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг та відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів

З метою ознайомлення з роботою комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» голова постійної депутатської комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров'я, культури, спорту, соціального захисту населення та  засобів масової інформації Олена Захарова та член цієї комісії Микола Борець у супроводі директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариси Заболотної та директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Антоніни Мартинко відвідали відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг та відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Депутатами відмічено, що відділення функціонують належним чином та відповідно до затверджених стандартів, але однією з головних проблем є приміщення відділення  оздоровчо-реабілітаційних послуг, яке є замалим для такої установи. Щорічно у даному закладі проходять реабілітацію 300 ветеранів війни, ветеранів праці, одиноких громадян та інвалідів які проживають у нашому місті і опинилися в скрутних життєвих обставинах та потребують постійної допомоги.

Для детального вивчення та вирішення питання виділення належного приміщення, Микола Борець запропонував звернутися до профільної депутатської комісії.

Для збільшення надання профілактично-оздоровчих послуг проводиться робота з депутатським корпусом міської ради, щодо залучення коштів виділених на виконання депутатських повноважень на придбання профілактичного обладнання для відділення.

Відвідавши відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів гості були приємно вражені від побаченого обладнання. Та є проблеми і в даному відділенні, а саме потреба у 0,5 ставки помічника вихователя та 0,5 ставки логопеда для надання послуг у відділенні більш якісно та в повному обсязі, на що Олена Захарова погодилась із запропонованим. Керівник закладу розповіла про плани щодо облаштування спеціалізованого дитячого майданчика пристосованого для дітей-інвалідів. Тож напрацювання є.

Заручившись підтримкою депутатського корпусу та міської влади зробимо все для покрашення якості та збільшення кількості надання послуг для мешканців нашого міста.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты