Общество | Южноукраинск, 8 Ноября, 2018

Южноукраїнці можуть скористатися онлайн сервісом «Моя професія: консультаційна мережа»

Свежие новости: Южноукраїнці можуть скористатися онлайн сервісом «Моя професія: консультаційна мережа»

Аби допомоги молоді краще зрозуміти себе та зробити свідомий вибір майбутньої професійної діяльності, служба зайнятості презентувала нову профорієнтаційну платформу для молоді – «Моя професія: консультаційна мережа».

За допомогою даного онлайн-сервісу будь-якому зареєстрованому користувачеві можна безкоштовно  пройти тестування, яке допоможе визначитись з вибором професії чи сфери діяльності.

Користувач платформи має змогу пройти тестування з будь-яких електронних носіїв, з яких є доступ до мережі Інтернет, або пройти тестування під керівництвом фахівця з профорієнтації служби зайнятості. В такому випадку,  можна буде отримати кваліфіковану консультацію по результатах тестів та індивідуальну пораду щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.

Отже, реєстрація учасників профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа» на сайті Державної служби зайнятості знаходиться за адресою:  www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або безпосередньо за посиланням www.myprofession.com.ua.

Зазначимо, що наразі також діє профконсультаційне онлайн-тестування на платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри  державної служби зайнятості за посиланням: www.profi.dcz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты