Общество | Николаев, 8 Ноября, 2018

Нібулонівці готують до спуску вже другий буксир проекту POSS-115

Свежие новости: Нібулонівці готують до спуску вже другий буксир проекту POSS-115

Перший буксир проекту POSS-115 (зам. 10028)

На  судні, що було спущено на воду з два тижні тому, ведуться добудівні роботи: ізоляція приміщень, виготовлення і монтаж трубопроводів. Також розпочато встановлення гвинто-рульових колонок і монтаж пристрою підйому ходової рубки. Планується, що за місяць судно поповнить флотилію судноплавної компанії «НІБУЛОН».

Другий буксир проекту POSS-115 (зам. 10029)

Судно готується до спуску. Так, на сьогодні  вже сформовано міцний корпус буксира, проходить фарбування зовнішньої обшивки судна, розпочато випробування донно-бортової арматури. У машинне відділення завантажені головні двигуни виробництва Mitsubishi (Японія) і дизель-генератори фірми Volvo-Penta (Швеція).

Третій і четвертий буксири проекту POSS-115 (зам. 10030 і 10031)

Суднобудівники компанії працюють над формуванням міцного корпусу третього буксира та завершують виготовлення секцій міцного корпусу четвертого замовлення.

Самохідний перевантажувач проекту П-140 (зам. 10032)

Зважаючи на масштабність замовлення, в нових цехах підприємства продовжуються роботи з обробки металу, виготовлення деталей та днищевих секцій. Паралельно з цим на стапельному майданчику триває укрупнення двох блоків з днищевих секцій правого борта самохідного перевантажувача зі сховищем для зберігання на 10 тис. тонн.

Нагадаємо, що проектом цього замовлення передбачено встановлення двох кранів типу CBG360, договір на поставку яких укладено з німецькою фірмою Liebherr-MCCTEC Rostock GmbH. У травні наступного року крани мають бути доставлені на суднобудівний завод «НІБУЛОН». З наступного тижня на підприємство почнуть надходити і комплектуючі (24 вантажівки)  потужного електрогідравлічного  поворотного  портального  крану  LPS180 вантажопідйомністю  до 42  т, що забезпечить встановлення бортових секцій 140-метрового перевантажувача, а також значно  збільшить  можливості  корпусного  виробництва заводу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости