Общество | 20 Февраля, 2020

Які чоловічі куртки зараз купує молодь

Свежие новости: Які чоловічі куртки зараз купує молодь

Далеко не всі представники чоловічої статі люблять походи в магазин. У 21-му столітті все стало набагато простіше: виходити на вулицю не потрібно, приміряти речі теж зовсім необов'язково, навіть немає необхідності мати при собі готівку. В нашому магазині Bolf ви зможете вибрати будь-яку річ з широкого асортименту одягу.

Чоловічі куртки раніше і зараз

Вибір чоловічих курток ще кілька десятків років тому був зовсім іншим. Хтось просто йшов і купував річ на ринку, враховуючи тільки її практичність, а для кого-то не було потреби в покупці, так як він просто доношував куртку батька або брата. Раніше вибір курток виглядав абсолютно інакше. Мало хто приділяв увагу зовнішньому вигляду куртки, але ж саме «обкладинка» людини створює перше враження. Куртки створювалися винятково з практичною метою. Головне - довговічність.

Сучасний вибір чоловічого куртки носить абсолютно інший характер. Для більшості хлопців у віці до 35 років головним критерієм є як раз-таки зовнішній вигляд одягу. Деякі модники навіть йдуть на догоду практичності лише тільки для того, щоб виглядати неординарно і якось виділитися з натовпу.

Дизайнери та будинки моди повинні були підлаштуватися під нові тенденції і характер вибору одягу. Що вони, власне, і зробили. Чоловічі куртки 21-і століття виглядають елегантно, брутально, помірно, спокійно, класично і т.д., зберігаючи свої якості, які допомагають виконувати основні завдання: захист від вітру, дощу, снігу, перегріву, холоду та інших погодних умов.

Як поділяють види чоловічих курток

В першу чергу поділ йде по сезону пори року: осінні, весняні, легкі літні або зимові. Ще є куртки, призначені для міжсезоння - демісезонні. Тут все очевидно і розписувати, в чому відмінність цих курток між собою, немає сенсу.

Серед усіх видів курток є моделі, які можуть відноситися до декількох порам року одночасно, наприклад: пальто може бути демісезонні, але якщо воно має утеплену підкладку, то його сміливо можна носити і взимку. Те ж саме можна сказати і про шкіряні куртки. Сюди ж можна віднести і вітровки: їх можна носити теплими літніми вечорами або ранньою осінню.

Звичайно, це все залежить від кліматичних умов вашого регіону, тому перераховані вище приклади не є універсальними.

Популярні види чоловічих курток в 2020 році

Серед найбільш популярних видів курток в 2020 році у молоді будуть, як не дивно, класичні шкірянки, пуховики і пальто.

Складно конкурувати з не вимираючої класикою, тому вироби з натуральної шкіри, які роблять весь образ хлопця зухвалим, будуть перебувати на вершині модних п'єдесталів ще довгий час.

Пуховики є універсальним видом чоловічої куртки, так як виробникам і дизайнерам дуже легко модернізувати і освіжати будь модельний ряд виробів з пуху і синтетики.

Пальто - та ж класика, що і шкірянки, тільки носить більш діловий характер. Однак в сучасних реаліях кожен пробує комбінувати цей вид одягу з усім підряд, тому пальто в спортивному образі теж зустрічається дуже часто.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости