Общество | 8 Октября, 2019

Як вибрати золоту каблучку? Особливості вибору золотої каблучки

Свежие новости: Як вибрати золоту каблучку? Особливості вибору золотої каблучки

Перш ніж купити золоту каблучку, необхідно вірно визначити мету придбання та відповідально підійти до вибору. Лише в такому разі можна розраховувати на покупку відповідного аксесуара.

Неважливо, з якого приводу ви вирішили купити золоту каблучку (свято, заручини, поповнення колекції). Головне – правильно підійти до вибору прикраси. Лише відповідальний підхід до даного процесу може гарантувати придбання пригожого і стильного аксесуара.

Аксесуар для подарунку (день народження, річниця, Новий Рік)

Вибираючи каблучку з золота для подарунку, важливо враховувати такі моменти:

• Тематика торжества (для новорічного подарунку підійдуть тематичні та символічні прикраси, а для дня народження – практичніші та масивніші моделі);
• Вік одержувача (яскраві ювелірні вироби можуть підійти лише молодим людям, дорослі віддають перевагу стриманим прикрасам);
• Смакові вподобання винуватця торжества (навряд чи викладачу класичного вокалу припаде до смаку аксесуар модерністського напряму).

Підносити золоту ювелірну прикрасу як подарунок можна лише в тому випадку, якщо ви добре знаєте одержувача і в курсі його захоплень, особливостей характеру.

Заручальна прикраса: як вибрати?

Каблучка для заручин – не просто прикраса, а символ вираження почуттів хлопця. Саме на них і слід ґрунтувати вибір ювелірного виробу. Вибирати таку прикрасу треба серцем, покладаючись на інтуїцію закоханої людини. При цьому не можна забувати про такі рекомендації:

1. Не вибирайте масивні екземпляри (заручальна золота прикраса має бути ніжною і стриманою);
2. Зверніть увагу на стиль обраниці (класичний, спортивний, гламурний – для кожного напрямку можна підібрати свій заручальний аксесуар);
3. Шукайте особливу прикрасу (як би вона вас не любила, але заручальний ювелірний виріб "як у Аньки" викликатиме у неї двоякі почуття, тому постарайтеся знайти дійсно незвичайний аксесуар).

Не варто забувати і про комфорт майбутньої нареченої. Ювелірний виріб має бути зручними. Цілком можливо, що дівчина вирішить носити його щодня (разом з обручкою).

Як дізнатися розмір каблучки?

Найпростіший спосіб дізнатися розмір пальця – обернути навколо нього шматок нитки (не дуже щільно). Отриманий відрізок можна виміряти звичайною лінійкою. Одержані сантиметри необхідно розділити на 3,14 або співвіднести з цифрою в таблиці – це значення і буде актуальним розміром каблучки.

Якщо можливості обернути палець ниткою немає – можна вдатися до виміру аналогічної каблучки. Досить лише покласти аксесуар на лінійку. Охоплюваний його краями відрізок буде одночасно і діаметром, і розміром.

Коли під рукою ні каблучки, ні нитки – зверніться за допомогою до розміру одягу. Категорії S відповідають аксесуари розміром 15,5-17,5; M – 17,0-18,0; L – 17,5-19,0, XL – 19,0 і вище. Варто розуміти, що таке співвідношення не може бути точним. Вдаватися до нього можна лише в тих випадках, коли використання інших способів неможливе зовсім.

Вибираючи каблучку, пам'ятайте, для кого і для чого ви її купуєте. Ювелірна прикраса з золота матиме успіх лише тоді, коли повністю відповідатиме запитам і вимогам одержувача. Інакше – навіть найкрасивіший аксесуар буде покинутий у коробочку із зайвою біжутерією.

Джерело: gazeta.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости