Политика | 25 Августа, 2022

«Я вірю — Україна виграє війну», — Джонсон приїхав до Києва і оголосив про новий пакет допомоги

Свежие новости: «Я вірю — Україна виграє війну», — Джонсон приїхав до Києва і оголосив про новий пакет допомоги

Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон приїхав до Києва з нагоди річниці української незалежності. Він уже провів зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Борис Джонсон повідомив у Twitter.

— Те, що відбувається в Україні, має значення для всіх нас. Тому я сьогодні в Києві. Тому Велика Британія продовжуватиме підтримувати наших українських друзів. Я вірю, що Україна може і виграє цю війну, — написав він.

Борис Джонсон під час візиту також оголосив про новий пакет допомоги на £54 мільйони, до якого зокрема увійдуть 2 тисячі сучасних безпілотників та боєприпасів, а також 850 ручних мікродронів Black Hornet. Ці маленькі дрони розроблені для використання в містах і селах та призначені для виявлення сил противника.

Також Велика Британія готується надати Україні транспортні засоби для пошуку мін у прибережних водах.

— Борисе, дякую за безкомпромісну підтримку нашої країни з перших днів повномасштабної російської агресії, за стійке відстоювання інтересів України на міжнародній арені! Нашій державі пощастило мати такого друга,наголосив президент України.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты