Политика | Николаев, 25 Августа, 2022

Арахамія виступив проти можливого призначення Омельчука головою Миколаївської РВА

Свежие новости: Арахамія виступив проти можливого призначення Омельчука головою Миколаївської РВА

Голова парламентської фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія виступив проти можливого призначення колишнього віце-мера Миколаєва Олександра Омельчука на посаду очільника Миколаївської районної державної адміністрації.

Про це йдеться в його дописі в Телеграм.

Давид Арахамія зазначив що вже звернувся до голови Кабміну та в Офіс Президента, очільника Миколаївської ОВА, аби виправити цю «кадрову помилку».

— У День нашої Незалежності хотілося би говорити про зовсім інше, але дізнався зі ЗМІ, що на посаду голови Миколаївської РВА намагається прорватися кандидат, який має багату «ватну» біографію.  Знаю, що ця інформація обурила багатьох людей. Тому я вже звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка й голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма щодо виправлення цієї кадрової помилки. Усе буде добре. Ще раз вітаю всіх зі святом. А «перспективні кандидати» хай не сподіваються, що зможуть перевзутися і хтось пробачить їм те, що було до війни, — написав Давид Арахамія.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты