Политика | Вознесенск, 31 Мая, 2017

Вознесенський МРЦЗ долучився до проведення легалізації

Свежие новости: Вознесенський МРЦЗ долучився до проведення легалізації

Легалізації трудових відносин та доходів громадян, повноті сплати податків та внесків до бюджету приділяється дуже велика увагу як органами місцевого самоврядування так і Вознесенським МРЦЗ.

З метою легалізації зайнятості, забезпечення захисту прав і гарантій найманих працівників та недопущення використання найманої праці без оформлення трудових відносин протягом травня відбулись заходи з легалізації робочих місць за участю членів створених комісій. Так, участь в комісіях взяли фахівці співпраці з роботодавцями Ольга Стрілець та Катерина Павлова, представники управління соціального захисту населення Ігорь Ткаченко та Лілія Качаун, головний спеціаліст відділу з питань праці та зайнятості населення Ірина Борсу, представники Управління пенсійного фонду України Вікторія Солонченко та Ірина Виборнова. Було проведено інформаційно–роз’яснювальну роботу серед 46 суб’єктів підприємницької діяльності та організацій Олександрівської об’єднаної територіальної громади та серед 15 суб’єктів міста Вознесенська з питань легалізації трудових відносин, належного оформлення трудових відносин та недопустимості заробітної плати «в конвертах». Проведення таких перевірок вже давно увійшло у практику, адже має корисний результат. Так, в результаті проведеної роботи було виявлено 8 випадків не оформлення трудових відносин. Наразі проводиться роз’яснювальна робота з фізичними особами підприємцями, в яких було виявлено факт використання нелегальної найманої праці. Тож, робота в напрямку легалізації буде продовжуватись і надалі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости