Общество | Вознесенск, 13 Июля, 2017

Вознесенський міський голова Віталій Луков провів черговий прийом громадян

Свежие новости: Вознесенський міський голова Віталій Луков провів черговий прийом громадян

На офіційний прийом до міського голови Віталія Лукова 13 липня зареєструвалось 6 громадян, мешканців м. Вознесенська, переважно пенсіонерів.

Громадянину, який раніше звертався з приводу неналежного утримання свійських тварин сусідкою, на прийомі у міського голови було вручено висновок адміністративної комісії Виконавчого комітету Вознесенської міської ради про виявлення порушень правил благоустрою та державно-будівельних норм. На сусідку накладено штраф. На засіданні адмінкомісії, куди викликали сусідів нещодавно, було рекомендовано зберігати добросусідські відносини, в разі ж повторних правопорушень, вирішувати спори в судовому порядку.

Колишній інженер-будівельник, приніс на розгляд міському голові технічну документацію багаторічної давнини на будівництво гаражів в районі геріатричного пансіонату. Віталій Луков ознайомився з документами, які втратили чинність, та повідомив громадянину, що нині земельна ділянка, вказана в його технічній документації належить району, а не місту, тож будівництво гаражів там не можливе. Але документи мають архівну цінність.

Інші звернення громадян стосувались вирішення житлових питань (реєстрації окремої адреси, надання кімнати в гуртожитку, розподілу спадщини).

Усі звернення громадян були зафіксовані у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости