Криминал | Вознесенск, 6 Декабря, 2018

Вознесенські поліцейські вилучили у місцевого мешканця 1,5 кг канабісу

Свежие новости: Вознесенські поліцейські вилучили у місцевого мешканця 1,5 кг канабісу

До Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла інформація, що місцевий мешканець зберігає наркотичні засоби за місцем проживання.

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні зловмисника та дійсно виявили наркотичні рослини.

Так, в будинку 35-річного господаря поліцейські знайшли вже готовий до вживання канабіс, вагою близько 1,5 кг. Зі слів чоловіка, наркотичні речовини він зберігав виключно для власного вживання. У подальшому під час огляду господарського приміщення правоохоронці виявили пристрій для куріння та шприц з прозорою рідиною невідомого походження.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження.

Слідчим підрозділом Вознесенського відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», санкція якої передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо притягнення зловмисника до кримінальної відповідальності. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты