Культура | Вознесенск, 4 Апреля, 2018

Вознесенська ЗОШ №8 отримала набори LEGO для вихованців

Свежие новости: Вознесенська ЗОШ №8 отримала набори LEGO для вихованців Вознесенська ЗОШ №8 отримала набори LEGO для вихованців

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №223 від 05.03.2018 «Щодо упровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес перших класів закладів загальної середньої освіти» Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти отримав набори від компанії The LEGO Foundation для навчання вчителів перших класів Миколаївської області, які у 2018-19 н.р. будуть працювати з першокласниками на засадах Концепції «Нова українська школа» та для закладів загальної середньої освіти (перші класи), які беруть участь у Всеукраїнському експерименті за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти».

Про це повідомляється на сторінці Миколаївського ОІППО у Facebook.

Першими експериментальними закладами загальної середньої освіти, які отримають набори стали:

1. Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №8, м. Вознесенськ Миколаївської області

2. Новобузька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, м. Новий Буг Миколаївської області

3. Миколаївська спеціалізована І-ІІІ ступенів школа №22 з поглибленим вивченням англійської мови з 1 класу, м. Миколаїв Миколаївської області.

4. Первомайська ЗОШ І ступеня №11, м. Первомайськ, Миколаївської області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости