Общество | Вознесенск, 17 Мая, 2019

Вознесенська первинка, як приклад для наслідування

Свежие новости: Вознесенська первинка, як приклад для наслідування

16 травня у м. Миколаєві відбувся семінар "Результати та перспективи медичної реформи на рівні громад" в якому прийняли участь: управлінці ОТГ та органів місцевого самоврядування, які відповідають за розвиток охорони здоров’я, головні лікарі та представники управлінських команд закладів охорони здоров’я первинного рівня.

Основні питання які розглядалися серед присутніх:

-Функціонування Центрів первинної медико-санітарної допомоги у нових умовах фінансування: успішні практики та актуальні питання;
-Якість медичних послуг, клієнтський сервіс;
-Робота з персоналом медичних закладів.

З презентацією «Кращі практики первинної медичної допомоги» виступила Тетяна Дяченко, головний лікар КП «КНП Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», в рамках якої окреслила, що заклад приймає участь у реалізації проекту «Центри передового досвіду ПМД та їх роль в реформі охорони здоров'я», який реалізовується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданої від імені народу Сполучених Штатів Америки за підтримки Програми Уряду Великої Британії «Good Governance Fund», наданої від імені народу Великої Британії. З початку поточного року, розроблено та затверджено Стратегічний план розвитку закладу до 2023 року, офіційно працює Спостережна рада, покращено зони очікування пацієнтів, медичні працівники підвищують свою кваліфікацію шляхом навчань та майстер-класів.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты