Общество | Вознесенск, 20 Мая, 2021

Вознесенська, Бузька, Прибужанівська та Дорошівська територіальні громади домовились разом покращувати якість надання адміністративних послуг

Свежие новости: Вознесенська, Бузька, Прибужанівська та Дорошівська територіальні громади домовились разом покращувати якість надання адміністративних послуг

Вознесенська, Бузька, Прибужанівська та Дорошівська територіальні громади домовились разом покращувати якість надання адміністративних послуг. З перелічених громад Центр надання адміністративних послуг є лише у Вознесенську. На сьогоднішній день в ньому працює 18 чоловік, та на його утримання з бюджету міста витрачаємо майже 3 млн. грн. на рік.

У Вознесенському ЦНАП надаються 232 адміністративні послуги. Із них платних – 16.

За 2020 рік надано всього 32 399 адміністративних послуг , у т.ч. 7 074 платних послуг на суму 816 тис. грн.

Оскільки, відкриття ЦНАПу потребує кадрів та фінансування, тому керівники сусідніх громад домовились об’єднати зусилля . В результаті буде створене додаткове місце адміністратора, який прийматиме відвідувачів із сусідніх громад.
Вознесенськ від цього співробітництва отримає додаткові надходження до бюджету від надання адміністративних послуг, а сусідні громади – комфортний доступ своїх мешканців до їх отримання.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости