Общество | Николаев, 30 Мая, 2017

Миколаївщину з візитом відвідав Радник-посланник Посольства Республіки Корея в Україні

Свежие новости: Миколаївщину з візитом відвідав Радник-посланник Посольства Республіки Корея в Україні

Минулого тижня у Миколаєві Радник-посланник Посольства Республіки  Корея в Україні пан Пак Хин Квон  зустрівся з директором департаменту економічного розвитку та регіональної політики Мариною Васильєвою та директором департаменту агропромислового розвитку ОДА Оленою Піскун.

Мета візиту - налагодження співробітництва між Республікою Кореєю та Миколаївською областю.

Корейського дипломата ознайомили з економічним  та інвестиційним потенціалом Миколаївщини. Під час зустрічі також обговорили потенційні шляхи співробітництва.

Для Радника-посланника організували відвідування підприємств море- господарського та агропромислового комплексів області - Миколаївської філії  ДП «АМПУ» (Миколаївський  морський порт) та ТОВ СП «Нібулон».

У Миколаївському морському порту для пана Пак Хин Квона провели екскурсію та проінформували  про роботу з іноземними партнерами. Зокрема, по державно-приватному партнерству та інвестиційних проектах, які можуть зацікавити корейських  інвесторів.

Пан Пак Хин Квон  ознайомився  з роботою та можливостями щодо співпраці суднобудівно-судноремонтного заводу «Нібулон», високотехнологічного  сучасного  перевантажувального терміналу для зернових та олійних культур, потужності та технічна оснащеність якого створюють можливість відвантажувати до 40 тисяч тонн зерна на добу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты