Культура | Вознесенск, 12 Декабря, 2017

Вознесенськ. «Зустрічаємо Свято Миколая»

Свежие новости: Вознесенськ. «Зустрічаємо Свято Миколая»

У новорічні свята дітей і дорослих єднає спільне бажання – бажання свята та дива від Святого Миколая. Саме в цей день всі щирі дитячі мрії повинні бути здійсненими.

Свято вчить безкорисливо обдаровувати тих, кого ми любимо, про кого піклуємося. Діти зранку під подушкою знаходять сюрпризи від Миколая Чудотворця. Для того, щоб на цьому чарівна казка для малечі не закінчувалася, щиро запрошуємо дорослих та дітей поринути у неймовірну атмосферу свята та здійснення бажань.

Ми з нетерпінням чекаємо на Вас 19 грудня:

 о 10:00 на театралізованому дійстві «Свято Миколая зустрічаємо» за участю дитячих колективів художньої самодіяльності міста (міський будинок культури);

о  12:00  на урочистому відкритті головної ялинки міста (площа Центральна).

Маємо можливість подарувати вам гарний настрій, посмішки, новорічні дива. Діти зможуть особисто зустрітись зі Святим Миколаєм, отримати солодкі подарунки, зробити пам’ятне фото та прийняти участь у безлічі сюрпризів та конкурсів.

 Яскраві вогні на зимових красунях ялинках засяють вже зовсім скоро: на площі Центральній, Північному мікрорайоні і на мікрорайоні «Прогрес» та наповнять місто чарівною атмосферою Нового року та Різдва.

Даруючи дітям казку, бажаємо їм рости в любові і турботі, щасливими і здоровими. Діти – це наше майбутнє, нехай воно буде світлим, а ми дорослі допоможемо їх дитячим мріям стати реальністю.

Шановні Вознесенці!  Покажімо своїм прикладом, як важливо берегти новорічні ялинки, не ламати і не руйнувати те, що приносить всім нам радість.

 

Відділ культури та спорту ВМР

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты