Общество | Вознесенск, 9 Октября, 2020

Вознесенськ. В парку Незалежності облаштували дизайнерську локацію під питний фонтанчик

Свежие новости: Вознесенськ. В парку Незалежності облаштували дизайнерську локацію під питний фонтанчик

09 жовтня міський голова Віталій Луков відвідав парк Незалежності на мікрорайоні «Північний». Тут завершується облаштування нової локації під питний фонтанчик. Роботи проводить місцевий підприємець за кошти місцевого бюджету.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Рішення про створення такого куточка ландшафтного дизайну з питним фонтанчиком було прийнято на основі неодноразових звернень мешканців мікрорайону «Північний». Скейт-майданчик поряд з парком користується неабиякою популярністю у місцевих дітей. Вони хочуть проводити тут більше часу. Але в літні дні буває доволі спекотно займатись спортом. Тому виникає потреба у великій кількості води для дітей. Нова локація покликана не лише вирішити потребу у джерелі питної води, але й частково забезпечуватиме поливом дерева парку, які знаходяться поблизу.

Сама локація з елементами ландшафтного дизайну стане прикрасою парку й радуватиме око мешканців мікрорайону.

Слід зазначити, що подібний проєкт розробляла ініціативна молодіжна група на одному з конкурсів проєктів, який проводився Агентством економічного розвитку за підтримки своїх партнерів. Тоді проєкт питного фонтанчика не отримав підтримки. Але міський голова Віталій Луков, що був тоді присутній, дав обіцянку дітям - ідея буде втілена в життя. І зараз можна говорити, що обіцянка виконана.

 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты