Общество | Вознесенск, 9 Августа, 2017

Вознесенськ. Тетяна Панова оглянула Щербанівську школу з метою підготовки учбового закладу до навчального року

Свежие новости: Вознесенськ. Тетяна Панова оглянула Щербанівську школу з метою підготовки учбового закладу до навчального року

Перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панова з робочим візитом оглянула Щербанівський навчальний заклад 8 серпня. Зараз завершено роботи по встановленню нових металопластикових вікон. Керівником відмічено якість встановлення нових склопакетів, а також проведення капітального ремонту в приміщеннях, які вона відвідала. Особливості проведення ремонтних робіт посадовець обговорила з працівниками закладу. Відтепер в Щербанівському освітньому закладі повністю замінено всі старі вікна на нові.

Також керівником здійснено виїзд на місце проведення експлуатації утримання траси Р-06 (О 150708 (Улянівка – Миколаїв) – Щербані). Під час зустрічі з працівниками ТОВ «Євродор» компанії Тетяна Панова поспілкувалася щодо робіт з ліквідації аварійної ямковості. Представники підрядного підприємства, запевнили, що роботи знаходяться на стадії завершення. На останок заливається планування узбіч автогрейдером. Загальна сума коштів, які виділили на виконання ремонтних робіт складає понад 1,75 млн. грн.: 1 млн. грн. – з районного бюджету, 600 тис. грн. – з обласного бюджету і 84 та 86 тис. грн. – відповідно з бюджетів Мічуринської та Щербанівської сільських рад.

Керівник оглянула відремонтовану ділянку та відзначила, що рухатися автотранспортом по такій поверхні відчутно комфортніше. Проте визначати, чи належним чином виконаний ремонт, буде Служба автодоріг у Миколаївської області, яка є замовником робіт.

Тетяна Панова повідомила, що частину роботи проведе фірма ТОВ «Дорсервіс» на відрізку дороги від с. Щербанівське в напрямку с.Щербані.

 

Источник: voznesensk.mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости