Общество | Вознесенск, 6 Октября, 2020

Вознесенськ. Секретний агент

Свежие новости: Вознесенськ. Секретний агент

2 жовтня 2020 року, в рамках Програми «Децінтралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), регіональним партнером якої в Миколаївській області є Благодійний Фонд ЛАСКА, в приміщенні Вознесенської міської ради відбулась презентація результатів акції «Секретний агент», яку провела Молодіжна рада при Вознесенській міській раді.

Про це повідомляє відділ культури та спорту ВМР.

У зв’язку з карантином, терміни впровадження «Секретного агента» змістились, дослідження було проведено в липні-серпні 2020 р., отримано 9 анкет.

Послуги, які досліджувались:
1. Вивезення твердого побутового сміття – 3 анкети;
2. Реєстрація дитини до дошкільного навчального закладу – 3 анкети;
3. Надання транспортних послуг соц.незахищеним верствам за карткою "Вознесенця"– 3 анкети.

Представник Молодіжної ради при Вознесенській міській раді, Бондар Артур, ознайомив присутніх представників від установ та структурних підрозділів Вознесенської міської ради з результатами проведеної акції. Серед позитивних моментів «Секретні агенти» зазначили, що працівники установ відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків але через велику завантаженість в деяких випадках доводиться чекати в черзі досить тривалий час.

Члени Молодіжної ради та представники влади обговорили пропозиції та вирішили спільно напрацьовувати рішення щодо покращення рівня надання послуг в громаді.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты