Политика | Вознесенск, 15 Августа, 2019

Вознесенськ. Секретар міської ради Лариса Торжинська провела офіційний прийом громадян

Свежие новости: Вознесенськ. Секретар міської ради Лариса Торжинська провела офіційний прийом громадян

15 серпня офіційний прийом громадян здійснювала секретар міської ради Лариса Торжинська. До міської ради завітало двоє мешканців громади.

Працівник швидкої допомоги з Болгарки та голова ОСББ однієї з багатоповерхівок Північного мікрорайону звернулися по допомогу щодо вирішення земельних питань. Лариса Михайлівна переглянула відповідну документацію, надала роз’яснення в межах своїх повноважень та розписала «картки прийому» на профільні Управління й відділи міської ради.

Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты